Margo, zaakvoerster van
Como Fashion

Hallo ik ben Margo de zaakvoerster van Como Fashion, graag stel ik mezelf even voor.

Als klein meisje speelde ik het liefst winkeltje, waarbij ik alles mooi etaleerde en mijn nichtjes of vriendinnetjes mochten komen winkelen. Ook knipte ik honderden jurkjes voor mijn poppen en creëerde zo voortdurend nieuwe looks voor hen.

Na meer dan 19 jaar actief te zijn geweest in de modebranche, besloot ik dat het tijd was om mijn droom waar te maken. In 2007 opende ik de deuren van mijn eigen Fashion boetiek. Dit was het begin van Como Fashion, waar ik mijn liefde voor mode met zoveel anderen kan delen.

Naast mode koester ik ook een passie voor interieur en ben ik dol op bloemen en planten. Deze liefde voor esthetiek vind je terug in de warme huiselijke sfeer bij COMO. Om een uniek en persoonlijk kader te creëren heb ik familiestukken als decoratie in het interieur verwerkt, wat leidt tot veel lof en waardering voor de inrichting.

Aangezien de modewereld voortdurend in beweging is, ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends. Elk seizoen bezoek ik modebeurzen en verdiep ik mij in vakliteratuur en modeblogs om mijn kennis up-to-date te houden. Bovendien ben ik actief betrokken bij de raad van bestuur van Mode Unie, waarmee we regelmatig inspiratiereizen maken om buitenlandse retail concepten te ontdekken. Deze reizen bieden niet alleen inzicht in nieuwe trends, maar ook waardevolle interacties met collega’s uit de branche die altijd verrijkend en inspirerend zijn.

Nu weet jij iets meer over mij, maar ik hoop oprecht jou ook eens te mogen ontmoeten bij COMO.

Sfeerfoto's van de winkel

Como Fashion op Instagram

Onze mode inspiratie delen we graag via onze sociale media.
Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke stijl, deel je favoriete aankopen met ons via #COMOFASHIONCODE07